The Brick CiRcUs

The Brick CiRcUs nodigt je uit om je over te geven aan de beat van de muziek en je te verliezen in de energie van de ruimte.

Welkom bij The Brick CiRcUs, waar fitness en luxe op een unieke wijze samenkomen in een bruisende mix van gezondheid, lifestyle en co-working. Wij zijn ervan overtuigd dat fitness een boeiende en transformerende reis moet zijn.

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde HIIT-lessen, waaronder de opwindende CiRcUs-les, HIT & ABS en Peachy, die je uitdagen en een gevoel van gemeenschap en motivatie creëren om je doelen te bereiken. De CiRcUs is meer dan slechts een sportschool; het is een oase waar persoonlijke training zich ontvouwt te midden van de energieke dynamiek van groepssessies, tegen de achtergrond van industriële schoonheid. Deze lessen staan bekend als STRONG en Cheeky. En tot slot biedt The Brick CiRcUs een gevarieerd scala aan bokslessen, zoals KICK en BOX, om je fitnesservaring compleet te maken.

VOOR WELKE LESSEN KAN IK ME INSCHRIJVEN
BIJ THE BRICK CIRCUS?

 • HIIT & ABS - An ultimate combination of HIIT, boxing and ab exercises of de ultieme combinatie van HIIT, boxen en buikspieroefeningen

  HIIT & ABS

  Een les waar elke stoot, elke beweging en elke crunch je dichter bij de sterkste versie van jezelf brengt. Laten we er stevig tegenaan…

  Read more

 • The Brick CiRcUs peachy

  Peachy

  Deze training combineert beenoefeningen, core training en cardiotraining om ervoor te zorgen dat je lichaam flink in vuur en vlam staat.

  Read more

 • The Brick CiRcUs cheeky

  Cheeky

  Deze workout is een combinatie van specifieke oefeningen waarbij de focus op de billen en benen ligt.

  Read more

 • Boxing - The Brick

  (Kick)Box

  Boxing classes in Antwerp at The Brick Cirsus. All boxing classes are adapted to all levels of training.

  Read more

 • Strong @ The Bricxk CiRcUs

  Strong

  Strong at The Brick Circus. A strength and conditioning training to improve your performance. This class helps you to build muscles with equipment and…

  Read more

 • The Brick CiRcUs circus class

  CiRcUs Class

  De ‘signature class’, waarin intervaltraining op de Technogym skillmill loopband wordt gecombineerd met krachtoefeningen met gewichten of de TRX en core oefeningen.

  Read more

WAAR KAN IK THE BRICK CIRCUS VINDEN?

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN THE BRICK CIRCUS?

 • Open MA – VR: 07:00 – 21:00, WKND: 09:00-13:30

BoEk EEN GROEPSLES

De groepslessen bij The Brick zijn meer dan alleen een workout-les, ze zijn uniek, onbeperkt en community-gedreven. Neem deel aan uitdagende maar leuke lessen in categorieën variërend van HIIT en CrossFit tot Yoga en krachttraining.

Word lid van The Brick CiRcUs