Over The Brick

Bij The Brick, staat het bereiken van je potentieel centraal.

Wij bieden je ongeëvenaarde fitnesslessen, personal training en onberispelijk ontworpen clubs met sublieme voorzieningen die je op je top houden.

Elke iconische club is een weerspiegeling van z’n omgeving met een subtiele verwijzing naar z’n geschiedenis. Ooit een pakhuis, een voormalige vissersmarkt en een circus, zijn ze nu allemaal omgetoverd tot inspirerende en stimulerende plekken.

Onze persoonlijke service, high-end apparatuur en gevarieerde groepslessen komen samen in de meest ongeëvenaarde fitnesservaring van Antwerpen.

Bij The Brick geraak je nooit in een sleur. Wij bieden je variatie: van een volledig uitgeruste fitnesszaal tot een gepersonaliseerde CrossFit studio, van gerenommeerde personal training tot innovatieve groepsfitnesslessen onder leiding van Antwerpen’s meest geliefde fitnesscoaches, van meditatietechnieken en een overvloed aan verschillende yogalessen tot alle soorten (reformer) pilates, van trainen tot werken in onze co-working space.

CORPORATE ACCOUNTS & TEAMBUILDINGS

Verander de geest en productiviteit van uw werknemers door hen het ultieme gezondheidsprogramma aan te bieden als onderdeel van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Door lid te worden van The Brick krijgen uw werknemers onbeperkt toegang tot onze locaties tegen gereduceerde bedrijfstarieven.

Word lid van The Brick. Build a better you.