The Brick - Build a better you

The Brick Gym viert wie je bent; om er sterker en geïnspireerd uit te komen door onze kenmerkende Pilates, Yoga, Cardio, …

Bij The Brick Gym gaan we verder dan simpelweg open gym workouts aanbieden; we organiseren bruisende dansfeesten en transformeren spinninglessen in opwindende adrenaline-avonturen! Stap binnen in een wereld waar fitness een viering van beweging en plezier is.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte buikspieren of een goed gevormde peach, onze gespecialiseerde Abs (& Butts) lessen zijn met zorg ontworpen om te liften en te vormen, waarbij alle juiste gebieden worden aangepakt. Met deskundige begeleiding ervaar je niet alleen een fysieke uitdaging, maar voel je je ook krachtig en zelfverzekerd.

Wanneer je The Brick Gym bezoekt, bereid je dan voor op bewegen, dansen en spinnen richting een gezondere, gelukkigere versie van jezelf. Onze toewijding is om een meeslepende fitnesservaring te bieden die verder gaat dan het traditionele, waardoor elk bezoek aan onze sportschool een gedenkwaardige en opbeurende ervaring wordt. Laat het ritme je leiden en laat de energie van onze lessen je voortstuwen naar een levensstijl waarin fitness en plezier naadloos samenkomen. The Brick Gym is niet alleen een fitnessbestemming; het is een plek waar jouw welzijn centraal staat in een levendige, energieke en opbeurende sfeer.

VOOR WELKE LESSEN KAN IK ME INSCHRIJVEN
BIJ THE BRICK GYM?

 • BURN @ The Brick Gym

  Burn

  Burn is een intensieve groepsles gericht op cardio, HIIT en het maximaliseren van calorieverbranding. Deze energieke workout combineert fitness-oefeningen en intervaltraining om je fitnessdoelen…

  Read more

 • The Brick step up

  Step Up

  Verhoog je fitnessniveau terwijl we stappen, cardio, buikspieren, gewichten en bilspieren combineren tot een krachtige workout die je belooft energiek en voldaan achter te…

  Read more

 • The Brick running club

  The Brick Trail Club

  The Brick Running club werkt toe richting de Antwerp Ten Miles. De tempo’s worden gradueel opgedreven naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

  Read more

 • The Brick party cycling

  Party Cycling

  Laat de beats je rit leiden naar een gezonder, gelukkiger jij. Feest tijdens je fietsles en geniet van samen sporten.

  Read more

 • FIT - The Brick

  FIT

  Deze energieke les combineert naadloos elementen van aerobics, dans, high-intensity interval training (HIIT) en gerichte oefeningen voor de bilspieren en buikspieren om een geweldige…

  Read more

 • SHAPE @ The Brick Gym

  Shape

  HIIT training met een focus op abs waarbij je het eigen lichaam als trainingstool gebruikt.

  Read more

 • ABS & BUTTS @ The Brick Gym

  Abs & Butts

  What’s in a name?! Een dynamische les die zich richt op oefeningen voor de bilspieren en buikspieren.

  Read more

 • TheBrick Fun@Barre

  Fun@the Barre

  Deze les is een leuke workout op funky muziek die elementen van verschillende bewegingsstijlen mengt, waaronder ballet, pilates, dans en stretching.

  Read more

 • The Brick spinning

  Spinning

  Ben je klaar om een uur all-in op je fiets te gaan?

  Read more

WAAR KAN IK THE BRICK GYM VINDEN?

 • Je vindt The Brick Gym aan de Waalsekaai 57, 2000 Antwerpen. Klik hier voor een Google map.

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN THE BRICK GYM?

 • Open MA – VR: 06:30 – 22:00, WKND: 08:00-20:00

BoEk EEN GROEPSLES

De groepslessen bij The Brick zijn meer dan alleen een workout-les, ze zijn uniek, onbeperkt en community-gedreven. Neem deel aan uitdagende maar leuke lessen in categorieën variërend van HIIT en CrossFit tot Yoga en krachttraining.

Word lid van The Brick Gym.