THE BRICK x FIDLAB

THE BRICK x FIDLAB


HEALTH CHECK €45,67

De algemene Health check biedt via een éénmalige bloedname een globaal preventieve screening van jouw algemene gezondheid.

Deze test bepaalt jouw biologische leeftiid, cardiometabool risico, risico op diabetes, nutritionele balans en werking van jouw stressresponssysteem en geeft dus een globaal beeld over je gezondheidstoestand.

HEALTH & NUTRITION CHECK €91,67

De Nutrition check gaat nog dieper op macro- en micronutriënten ingezoomd en hiervan ontvang je separaat verslag bovenop de algemene health check. Dit onderzoek is bedoeld om nutritionele onevenwichten en tekorten op te sporen die een optimale gezondheid kunnen verstoren. Een goed inzicht van eventuele tekorten of lichaamsnoden kan zorgen voor nog betere sportprestaties achteraf. Het doel van deze test is om het individueel eetgedrag en voedingsgewoonte te optimaliseren zodat mensen geholpen kunnen worden om een gezond leven te leiden en eventuele chronische klachten te verbeteren.

HEALTH & STRESS CHECK €118,13

De Stress check wordt uitgevoerd door 5 afzonderliike metingen van cortisol in jouw speeksel en zit in een speciale kit die je nadien thuis kan uitvoeren. Dit in combinatie met de bloedanalvse bepaalt jouw stressrespons. Zo meet je het adaptief vermogen en de batterireserves van jouw lichaam.

HEALTH, NUTRTITION & STRESS CHECK 164,13

De combinatie van de drie testen zorgt ervoor dat je een volledige en nog betere kijk hebt op hoe jouw lichaam functioneert. Op deze manier kan je ook de beste stappen zetten om een betere versie van jezelf te worden.


DE BLOEDAFNAME EN HET OPVOLGGESPREK KOSTEN €180

De vermelde prijzen zijn richtprijzen en afhankelijk van de terugbetalingsvvoorwaarden van het riziv. De terugbetaling van het riziv is geldig bij een therapeutische behandeling en afhankelijk van de beslissing van de arts kan het zin dat er een opslag betaald moet worden.